Hopp til innhold

Black Friday: Vi holder 1.800 butikker i gang!

Vi er en betydelig leverandør av kritiske IT-tjenester til Retail-sektoren, og under Black Friday er det høyt trykk. Nærmere 1.800 fysiske butikker i Norden er avhengig av IT-tjenestene vi leverer, i tillegg til et omfattende volum på netthandel.

Gode systemer og rutiner

– Rejlers Embriq er leverandør av IT-tjenester til en rekke ledende aktører innen faghandel og netthandel i Norden, med totalt ca 1.800 butikker og betydelig netthandel, sier Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers Embriq. – Under Black Friday drar det seg skikkelig til, antall transaksjoner gjennom systemene stiger voldsomt og vi har ekstra bemanning som sitter klar for å løse alle mulige feilsituasjoner. Han legger til – Grunnen til at vi kan møte Black Friday med relativt lave skuldre ligger først og fremst i mange år med strukturert kvalitetssikring av alle våre systemer og rutiner. Vi har høy kvalitet i alle ledd og et velsmurt maskineri, sier Eriksen.

Vinne julehandelen på nett

– For kundene våre er Black Friday en frisk pangstart på julehandelen – herfra og frem til julaften er det full rulle sier Eriksen og forklarer: – Systemene må fungere feilfritt og takle kraftige besøkstopper, eventuelle feil må løses ekstremt hurtig og smidig, og kundene våre er helt klare på vi må ta et ende til ende ansvar inntil sak er løst, ikke minst vektlegger de viktigheten av god kommunikasjon med alle involverte aktører. I Rejlers Embriq føler vi oss godt rigget til å infri på alt dette, avslutter Eriksen.

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Embriq AS, Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart