Hopp til innhold

Gresvig forlenger avtale med Rejlers Embriq

Rejlers Embriq har vært leverandør av IT-tjenester til Gresvig siden 2003 og har nå inngått en ny 3 års avtale. Avtalen innbefatter tjenester innenfor blant annet plattform, nettverk og support/kundesenter (SPOC).
Foto av G-sport butikk, Byporten
Foto: G-sport

Leverandør siden 2003

– Gresvig er en viktig kunde for oss og en vesentlig årsak til at vi i dag har en betydelig satsing innenfor Retailsektoren, sier Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers Embriq. Vi kjenner hverandre godt etter å ha jobbet sammen helt siden 2003 og det er svært gledelig at vi nå er enige om å fortsette samarbeidet. Vi ser frem til å kunne gi Gresvig de verktøyene de trenger i et tøft marked, sier Eriksen.

IT gir konkurransekraft

– Gresvig er en markedsledende aktør innen sport og fritid i Norge gjennom varemerkene G-Sport, G-MAX og Intersport, og vi gjør mange grep for å øke vår konkurransekraft, sier Pål H. Rasmussen, adm. dir. i Gresvig. Vi tror gode kjøpsopplevelser i butikk og på nett er en vesentlig del av dette, og her spiller IT en viktig rolle. Etter en evaluering og nærmere forhandlinger har vi kommet frem til at vi er best tjent med å fortsette med Rejlers Embriq som leverandør, sier Rasmussen.

Satser på Retail

– Retail er definitivt et av våre satsingsområder sier Thomas Pettersen, adm. dir. i Rejlers Embriq. Vi er leverandør av kritiske it-tjenester til retailere med totalt ca 1800 butikker i Norden fordelt på elektronikk, sport, tekstil og optikk. Vår ambisjon er å ta en markedsledende posisjon i rollen som systemintegrator for bransjen. Vi ser frem til å kunne jobbe aktivt sammen med Gresvig med fokus på hvordan IT inngår i produksjonen av dynamiske og sømløse relevante kundeopplevelser, kostnadseffektivt og med lav risiko, sier Pettersen.

Om avtalen

Tjenestene som i dag leveres er innenfor blant annet plattform, nettverk og SPOC. Avtalen gir Gresvig full fleksibilitet og skalerbarhet for alle tjenester og kapasiteter, og det er lagt inn felles ambisjoner om besparelser i avtaleperioden.

Om Gresvig

Gresvig eier, utvikler og driver kjedekonseptene G-SPORT, G-MAX og INTERSPORT i Norge. Kjedekonseptene omfatter 225 butikker med en samlet butikkomsetning på over 5 milliarder kroner. Gresvig er et spennende retailselskap med både egeneide og franchise-butikker. Selskapets kjedeadministrasjon er lokalisert på Helsfyr i Oslo og med sentrallager i Askim.

Om Rejlers Embriq

Rejlers Embriq inngår i Rejlers som et forretningsområde med 160 ansatte og en årlig omsetning på nærmere 400 millioner kroner. Rejlers Embriq bidrar til forretningsmessig gevinst gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT. Vi designer, utvikler og forvalter IT-løsninger og har betydelig nordisk fokus og forankring gjennom tilstedeværelse i Oslo, Halden, Drammen, Göteborg, Stockholm og Motala. Konsernet Rejlers er et av Nordens største tekniske selskaper og har ca 2100 eksperter som arbeider med prosjekter innen telekom, samferdsel, energi og retail. Konsernet finnes i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers omsatte i 2016 for 2,1 milliarder SEK og B – aksjen er notert på Nasdaq Stockholm.

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Embriq AS, Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart