Hopp til innhold

Rejlers Embriq hovedsponsor på Smartgrid konferansen

Rejlers Embriq er hovedsponsor for årets Smartgridkonferanse som arrangeres 19. og 20. september i Trondheim. Konferansen arrangeres av Energi Norge i samarbeid med Det Norske Smartgridsenteret og årets tema er: «Hvilke digitaliseringstrender ser vi i neste generasjons kraftsystem?»

Rejlers Embriq kan digitalisering

– Vi er selvfølgelig tilstede på Smartgridkonferansen når bransjen møtes og vi har en hel del å tilføre i forhold til årets tema sier Espen Kåsin, Direktør Software i Rejlers Embriq. Hver eneste dag hjelper vi energiselskap i Norden med en hensiktsmessig tilnærming til digitalisering, og vi har et stort fokus på hvordan vi kan trekke verdier ut av store datamengder ved å gå til innkjøp av de riktige tjenestene. – Vi kan digitalisering, sier Espen Kåsin.

Quant

På konferansen vil Rejlers Embriq fokusere på plattformen Quant som er markedsledende i Norge og på full fart på vei inn hos svenske kunder. – Quant utvides stadig med nye tjenester og vi mener dette er markedets mest moderne løsning for effektiv datahåndtering som gir lave driftskostnader og gir høy fleksibilitet for fremtidige markedsendringer sier Kåsin.

Hør ekspertene fra Rejlers Embriq på teknologitorget

Nytt på årets konferansen er teknologitorget hvor du kan høre lyntaler fra flere eksperter, blant annet to fra Rejlers Embriq. Jens Haug, Produktdirektør, har tittelen «Fra Smart til Digital; Økt fokus på digitalisering gir langsiktige gevinster» på sitt foredrag, mens David Westerlund, Forretningsutvikler vil fortelle om «Avansert Nettdrift med mønstergjenkjenning og analyse».

Om konferansen

Smartgrid konferansen arrangeres av Energi Norge i samarbeid med Det Norske Smartgridsenteret og gjennomføres på Clarion Hotel og Congress i Trondheim.